Aksu İlkokulu
aksu

VİZYON

Öğrencilerimizi Atatürk İnkılap ve İlkelerine Anayasada İfadesi bulunan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini davranış haline getirmiş, ailesini, vatanını, milletini ve vatanını seven ve daima yüceltmeye çalışan iyi bir vatandaş, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir görüşe sahip,insan haklarına saygılı iyi bir insan olarak yetiştirmek.

MİSYON

Öğrencilerimizi; insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, olayları bilimin ışığında sorgulayan, çök yönlü düşünebilen, özgüveni yüksek, bilgiye ulaşma yollarını araştıran, toplum sorumluluğu bilincine erişmiş bireyler olarak yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

AYDIN İL MERKEZİNE 80KM NAZİLLİ İLÇE MERKEZİNE 27KM MESAFEDE İZMİR İL SINIRINA 4KM

AKSU KÖYÜ